úterý 15. ledna 2013

Zapletený drdol na ples

Ahoj,
přináším nový účes na ples. Snad se Vám bude líbit. Určitě si s ním pohrajte, aby byl dokonalý :)
Mějte se krásně :-*






11 komentářů:

  1. Super Pavlínko, jako vždy ti to moc sluší

    OdpovědětVymazat
  2. jee,jak to ze jsem na tebe prisla az ted???jsi uuuzasna!!!uz druhej den sjizdim Tvoje videa na Youtube,a nemuzu prestat...:-) Vim ze je to asi drzy,ale strasne by me zajimalo neco vic o Tobe:-)Odkud pochazis,kolik Ti je,jak dlouho a kde v zahranici jsi byla..a tak:-) Jsi vazne uzasna, mila a v neposledni rade kraaasne tancis,jak sama, tak s detma, vazne smekam!!!:-)Tva nova, ale uz ted verna fanynka Julie:-)
    p.s. promin za anonym,ale nemam ucet na google:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc za krasny pozitivni kometar!!!!! Moc me to potesilo a mam ohromnou radost!!!!:) Anonym vubec nevadi:)!!!!! Zrovna planuji jedno video, kde o sobe neco vice reknu. Premyslela jsem i o osobnim tagu, neco podobneho:) Co myslis? Zacla jsem natacet ted v zari, tanecni videa tedy driv, ale to bylo jen tak pro zabavu s holkama, pro zpestreni:) Jsme z Podebrad:)

      Vymazat
    2. Dekuju za odpoved:-) No TAG by byl uzasnej...budu se moc tesit:-)jsem zrovna v praci na nocni,a tak si zkratim smenu opet koukanim na tva videa, u tech tanecnich mam vzdycky chut taky vyskocit a zhoupnout se do rytmu,zamerne nerikam zatancit,protoze moje hopsani se tancem urcite nazyvat neda:-)ale bavi me to a strasne se mi libi jak tancis:-) prosim, urcite pokracuj, Tvoje videa mi vzdycky vykouzli usmev na tvari a takovej klid na dusi, jsi uzasna a takova blogerka jako ty tady jeste neni:-)Mej se moc krasne, zdravi Julie:-)

      Vymazat
  3. Dekuju za odpoved:-) No TAG by byl uzasnej...budu se moc tesit:-)jsem zrovna v praci na nocni,a tak si zkratim smenu opet koukanim na tva videa, u tech tanecnich mam vzdycky chut taky vyskocit a zhoupnout se do rytmu,zamerne nerikam zatancit,protoze moje hopsani se tancem urcite nazyvat neda:-)ale bavi me to a strasne se mi libi jak tancis:-) prosim, urcite pokracuj, Tvoje videa mi vzdycky vykouzli usmev na tvari a takovej klid na dusi, jsi uzasna a takova blogerka jako ty tady jeste neni:-)Mej se moc krasne, zdravi Julie:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju!!!Si opravdu moc hodna!!!!:) Dneska take na nocni? Ja zrovna striham video na zitra, zatim ne povidaci,...k tomu se dostanu az poz kouskovem, ale snad se bude libit i tak:) !!! To si zatanci:)!!!Ja vzdycky kdyz uslysim nejakou pisnicku v radiu na kterou tancime, tak mi to take neda:) moc me tesi, ze se ti ma videa libi!!!!!!

      Vymazat
  4. jezis promin,ja to sem dala omylem 2x:-D, tak to druhy klido smazni:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, moc pěkné video. Sluší :)

    OdpovědětVymazat