úterý 19. února 2013

Tajemství:)

Ahoj,
zde odpověď na jednu z nejčastějších otázek :)





17 komentářů:

  1. Ahoj :) určitě jsem pro video, kde to popíšeš podrobně, jak ses tam dostala, popř. přes jakou agenturu a tak. Byla bych ráda, taky bych chtěla někam vyjet :)

    OdpovědětVymazat
  2. na 100000 % chci video o americe, je strašně zajímavý a fakt moc lituju, že jsem se jednou nezabalila a prostě neodjela! Ale kdo ví, třeba jednou =)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, špatnou výslovnost písmena r jsi měla než když jsi odjela do Ameriky? Nebo ses to tam naučila a teď se toho nemůžeš zbavit? Nemyslím to zle, jen mi přijde zajímavé, že po tak krátké době žití v Americe ti to takto zůstalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemela... R jsem mela uplne v normalu. Ale i ted dost casto mluvim anglicky a jak jsem rikala, mela jsem i pritele v USA a on casto trpelive se mnou trenoval the, r, a dalsi veci. A uz mi to zustalo...Ja to sama neslysim a myslela jsem, ze se vse vratilo do normalu az, kdyz jsem zacala natacet videa, tak lide na to zacli poukazovat. Treba se mi to jeste vrati zpatky :)

      Vymazat
  4. Jojo také chci další video na tohle téma :) A moc mě bavilo i tohle, Pavli ... jsi statečná, žes to ten rok vydržela. Taky bych bez všech odsud brečela jak želva :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc rada, ze te bavilo :) Bylo to tezke, ale vsechno zle je pro neco dobre a mam skvele zazitky a ziskala jsem spoustu zkusenosti :)

      Vymazat
  5. Fajn video :) Si prostě sympatická a dobře se to poslouchá :) Já si toho nevšimla, všimla jsem si toho, že mluvíš a vystupuješ kultivovaně:)

    OdpovědětVymazat
  6. VIDEO JE SUPER UDĚLEJ TŘEBA I NĚJAKÝ O ŠKOLE NE BO : MY DAILY ROUTINE
    DÍKY PŘEDEM

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.erlink.cz/klik/V2ZXcw1k
    koukni se prosím :) jinak moc hezký blog :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj moc krásně tančíte v zumbě :)))

    OdpovědětVymazat
  9. pěkné video!! :) naprosto souhlasim s tím vycestováním, jako hlavní možností naučení jazyka. Já jsem teda v USA ještě nebyla, ale třeba právě v Anglii jsem se taky snažila vyhejbat čechům, abych z toho měla co nejvíc! :)

    OdpovědětVymazat
  10. a ještě jsem chtěla dodat, že poprvé v zahraničí jsem taky probrečela asi dva tejdny. Bylo to šílený :D ale je to zkušenost k nezaplacení :)

    jinak na těch videích působíš strašně sympaticky :)

    OdpovědětVymazat