úterý 5. února 2013

Vystoupení Squash

Ahoj,
dnešní video je mini ukázka z našeho vystoupení :) Doufám, že se Vám bude líbit :)





26 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Už se mooc těším na nové video!! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Pavli,nemám účet na youtube a tak Ti to píšu sem máte to moc pěkné chtěla by jsem se zeptat kolik je nejmladší holce a jakou studuješ školu Ty pořád sleduji tvoje videa na youtube a jsou prostě nádherné

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky:) nejmladsi je 11 let Moc dekujeme za pochvalu:) Studuji anglictinu a historii. Moc me tesi, ze se ti libi moje videa:)!!!! Dekuju moc:)!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Pájo:) Dnes jsem se koukala na tvá starší videa a všimla jsem si, že máš oblíbené produkty za prosinec, chtěla jsem se zeptat, jestli bude i za leden nějaké takové video?:) A na facebooku jsem narazila na fotku, kde ti dala nějaká holčička toffifee, tak mě napadlo, jestli neudělat video o tomhle:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky:))) Za leden jsem to nejak nestihla a dala jsem misto toho nakupy:) Ale za unor urcite oblibene produkty budou:) Ted jsem jich nastradala:) !!!! Myslis natocit video o holkach ze cviceni:)?

      Vymazat
    2. Tak to nevadí, ty nákupy jsou také moc hezké!!:) Tak už se moc těším!! No něco takového mě napadlo, koukala jsem, že s holkama máš moc hezký vztah, tak třeba natočit kousek tréninku a nejen nějaké sestavy:) Ale je to jen můj názor a moc by se mi to líbilo:)

      Vymazat
    3. Tak to te potesim:)!! protoze takove video uz mam pripravene:)!!!! jeste nevim, kdy ho zverejnim, ale super ze se ti to bude libit:)!!!!!!!! To jsem rada!!!:)

      Vymazat
    4. A teď mě ještě napadlo, třeba jednotlivý tým natočit a říci třeba tvou vyvolenou z týmu a ta ať něco řekne nebo tak něco, teda pokud mi rozumíš:D Viděla jsem podobné video a bylo z ciziny, tak mě napadlo, proč by to nemohla natočit nějaká česká blogerka, ale je to tvá věc, jen mě to tak napadlo:) Protože k tobě se to mooc hodí! ;)

      Vymazat
    5. Wow!:) Tak to se budu moc těšit!!:)

      Vymazat
  6. Jestli to video mas, tak mi posli odkaz:) Ja premyslela o Team tag;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prave, ze nemam:( narazila jsem na to video v lete...:( team tag ? A to obnasi co?;) pokud to teda neni tajemstvi:)

      Vymazat
    2. Neco podobneho, co jsi psala ty;)

      Vymazat
  7. Tak to jo:) A ještě poslední otázka, doufám, že neotravuji, ale jsem mooc zvědavá:/ Můžeme se těšit na nové tváře?:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nemyslim to vubec zle!! Jen si myslim, ze mate vic nez jeden tym ne?:) prijde mi, ze na tech videich jsou skoro a ty same divky....ale nechci aby jsi to pochopila zle!!:(

    OdpovědětVymazat
  9. Opět dokonalé . Koukám, že ještě cvičíte potěr. Doufám že některé se dostanou na miss aerobik.

    OdpovědětVymazat