úterý 19. března 2013

Můj život v USA - část 1

Ahoj,
tak a je to tady :) Slibované video o mém pobytu v USA. Dnes přináším první část "seriálu :) Snad se Vám bude líbit :)
PS: Video je trošinku delší než obvykle ;)











15 komentářů:

  1. Páni, naprosto úžasný. Umíš krásně vyprávět a inspirovala jsi mě k vytvoření podobných knih z mých cest. Zavzpomínala jsem si hlavně na Anglii, když jsi zmínila muzeum Madame Tussaud... Krásný, až mi připadá, že jsem byla i v Americe. :-D A opravdu vypadáš mladě, myslela jsem, že je ti nejvýš 18 let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem rada, ze se libi!!! Urcite si neco podobneho vytvor, je to zabava a krasne se u toho vzpomina!!!! :) Anglie je take krasna, mam na ni jen ty nejlepsi vzpominky!!!! :) A dekuji za kompliment:)

      Vymazat
  2. Super. Už sa teším aj na ostatné videa. Tá knižka s fotkami, či ako sa to volá je parádna. Aj ja by som chcela takú, ale na také veci som antitalent a som strašne sebakritická, takže by sa mi nepáčilo ako by som to spravila. Nikdy by to nebolo dokonalé :( Takýto zážitok (skúsenosť) by sa páčil aj mne. Dúfam, že raz nato nájdem gule (a dúfam, že nie keď budem mať 50, aj keď sa hovorí nikdy nie je neskoro). Už sa neviem dočkať ďalšieho USA videa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, ze se tesis :) Urcite by ti to slo, ja jsem take k sobe kriticka, ale nakonec najdes spravnou cestu a urcite by se ti to povedlo!!! :) Drzim palce a pokud by si chtela vice pomoci k odhodlani, tak mi napis na facebook a muzu ti k tomu napsat vice :)

      Vymazat
  3. ...:)hezký vzpomínky:)!

    OdpovědětVymazat
  4. krásné video!!! kdy bude pokračování?

    OdpovědětVymazat
  5. ja milujem scrapbooking :) uz niekolko rokov mam zosit kde si davam spolocne zazitky s priatelom a krasne si to ozdobujem a tak :)
    krasny album !!! a pekne natocene video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, to jsem rada, ze nejsem sama a ze si to take nekdo uziva, tak jako ja :) A dekuji moc za pochvalu!!! :)

      Vymazat
  6. Ahooj, narazila jsem na Tebe nedávno a musím říct, že sleduju tvoje videa skoro každý den :D jsi strašně milá, hezká, usměvavá, máš super videa.. prostě jsem si tě moc oblíbila, určitě s blogem pokračuj dál :)
    Jinak toto video je úžasné, už se moc těším na další videa tohoto typu ;) taky bych jednou chtěla jet do zahraničí jako au-pair, tak snad se mi to někdy vyplní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dekuji za krasny kometar :) Moc si ho vazim!!! Budu se snazit i dale :) Kdyby si jela a potrebovala pomoci, tak urcite muzes napsat a ja ti treba poradim :) Drzim palce, at jde vsechno tak, aby se ti splnily vsechny tve sny :)

      Vymazat
  7. Ty jsi taková sympatická, i přes ty videa :))! Mohla bych se na ně koukat pořád! Jen tak dál :)).

    OdpovědětVymazat