úterý 12. března 2013

Rozhovor v lékárně (Vichy, La Roche Posay)

Ahoj,
dnešní video je v netradičním prostředí. Jedná se o rozhovor v lékárně o kosmetických značkách Vichy a La Roche Posay.
 Moc děkuji za uskutečnění tohoto rozhovoru a doufám, že se vám bude líbit.








Pravidla Giveaway - Uzavřeno





37 komentářů:

  1. Bez osvěžovacího spreje:)
    paja.hudeckova@email.cz nebo FB:Pavla Hudečková

    OdpovědětVymazat
  2. Na jaře se neobejdu bez denního krému,nového make upu a sluníčko :)))
    kiki.obi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Neobejdu se bez rozjasňovače. Jak na jaře vykoukne sluníčko, tak se s rozjasňovačem pleť krásně rozzáří:-). EvChelseaclub@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Lenča Mohelnická12. března 2013 v 11:30

    Ahojky díky za další videa giveway sice nědělám ale tak moc díky typy na jaro se to určitě bude hodit. 1 a 2 úkol sice nesplním, ale i tak nesoutěžně na jaře se neobejdu bez antiperspirantů různých krémů a pletových vod.
    Na videu Ti to strašně seklo jo a to co jsi držela v ruce byl tablet?
    Lenča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, dekuju moc :) Drzela jsem Ipad, mela jsem tam napsane otazky:) Byla jsem trosku nervozni, tak pro jistotu :)

      Vymazat
  5. Ahojky kocko, super soutez. Ja se na jare neobejdu bez slunicka a dobre nalady, ale co se tyce kosmetiky urcite olejicky na vlasy a nejaky lehky krem :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty si také slniečko :) Vždy sa teším na tvoje videá , ide z nich veeeľa pozitívnej energie. Toto video ma dosť zaujalo, keďže už dlhšie rozmýšľam, že skúsim niečo od vichy ale keďže to nie je lacná záležitosť, tak sa trochu bojím. Mám dosť divnú pokožku, buď sa mi na tele vyhádžú škvrnky alebo sa mi spravia šupinky... Ale možno, keď si toto video pozriem viac krát dám sa ukecať. Zaujímalo by ma či vichy má vzorky výrobkov a či sa dajú zohnať v lekárni?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju :) To jsem rada, ze se tesis! :) Pokud mas jak pises 'divnu pokozku', nebo mozna citlivou, tak zkus La Roche Posey, ja ji mam take citlivou, s tim ze se muzu lehce po vsem osypat a preci jen La Roche mi vyhovuje lepe. Hadam, ze urcite vzorecky budou mit, od La Roche jsem je mela doma urcite, tak se zkus zeptat, maji skvele veci :)

      Vymazat
  7. Ahoj, bod jeden i dva splňuji (fb - Jane Csinos a to samé na youtube.

    3) Bez čeho se na jaře neobejdu? No to je těžká otázka ... z kosmetiky to je asi noční a denní krém, ale ten používám celoročně. Z oblečení by to asi byl kabátek, šál a pohodlné botičky.


    A ještě kontakt na mě: janeandherworld@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Splněno :) bez sluníčka a výletů spojených s nákupy :D
    Kontakt ti dám e-mail :) ajakozinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky Pavlínko =) opět další nádherné video =P ještě musím zhlédnout ´´má péče o vlasy´´=) Myslím že na jaře se neobejdu bez úsměvu, jelikož mám radost,že už bude konečně teplo a bez slunečních brýlí =DDD
    Už se těším na další Tvé video =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dekuji moc :) Budu se snazit, aby se ti i to pristi libilo :) A moc se mi libi tva odpoved :) Usmev :)

      Vymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky vse mam splneno :) Ja se neobejdu bez teloveho mleka a balzamu na rty.

    k.fritschova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky Pavlí =) tak jsem shlédla další Tvé video a paráda =) Už se moc těším na další =P odpověď na Tvou otázku je, že se neobejdu bez úsměvu, protože už je konečně teplo, všechno kvete a začíná pořádně svítit sluníčko a k tomu potřebuji ještě sluneční brejličky =DD

    OdpovědětVymazat
  13. Na jaře se neobejdu bez mastnějšího balzámu na rty, který používám i na promazávání suchých míst na rukou a na obličeji...
    Můj e-mail: barup@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Bez čeho se neobejdu? Bez sluníčka jednoznačně! :)
    A z té beauty sféry to je voňavý a hydratační lip balm a svěží parfém! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Já se neobejdu bez veselých barviček.V šatníku jich zatím moc nemám, takže musím nějaké kousky dokoupit.

    radkamikesova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Mne nesmie chýbať balzam na pery a pekné doplnky :)
    marianka112@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  17. na jaře se neobejdu bez svého jarního kabátu a nějaké jarní zářivé rtěnky :)

    mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Jaro mám hrozně ráda, jelikož je to konečně spousta sluníčka po dlouhé zimě, všechno kvete a tak i trochu já. Neobejdu se bez kytek do vlasů, které jsem si teď hrozně oblíbila, mám je snad ve všech barvách a jaro se s nimi snažím přivolat už dlouho :) Mezi další oblíbence patří melounový sprcháč od Baley nebo jiné ovocné nebo květinové sprchové gely, krémy, vůně. A jelikož je na jaře už i to sluníčko, tak vyndávám ze šuplíku sluneční brýle a ze skříně barevná trička. Už aby bylo tepleji, protože posledních pár dnů je to strašné :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju za super komentar:) Zrovna nam nasnezilo, tak si na jaro jeste pockama!!!

      Vymazat
  19. Na jaře ožívám a baví mě doplňky.Větší náušnice,jarní kabátek,barevné šátky,těžké vůně vyměním za lehčí.A barvy na nehtech a rtech.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Na jaře se neobejdu bez slunečních brýlí a deštníku, protože se obvykle počasí mění jak na houpačce a pevných nervů v MHD, protoźe se po zimě lidi bohužel vźdy rozsmrdí:-(
    dejnicka@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Bez svých přátel a spousty zábavy :-))
    coufalova.nikola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ted bych se asi neobesla bez cistici pletove vody od Eucerinu, navic mi hrozne pripomina jaro! :) A take antiperspirant, bez toho se pri jarnim sportovani neobejdu! :) Tohle tvoje video mi moc pomohlo a je super, mas tam moc hezke saty! :)
    s-monka.blog.cz
    s-monka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Pavli, na tvůj blog jsem narazila teprve předevčírem, a tak nevím, jestli je zrovna fér se této soutěže účastnit :) Za ty 2 dny jsem stihla zhládnout docela hodně tvých videí a jsi strašně sympatická, dobře se na tebe dívá a hezky se posloucháš :) Už dlouho jsem hledala další dobrou blogerku, kde by mě bavilo se na ty videa dívat a na tvůj odběr jsem klikla hned po prvním videu :)
    Jinak teda na jaře se neobejdu bez laků na nehty... nevím, čím to je, ale v toto období si jich vždycky nakoupím nejvíc :) Mám ráda hodně barevné, ale někdy i jenom nějaké jemné. Prostě podle počasí a nálady :) Ráda taky ladím nehty z rtěnkou, když je zrovna nemám třeba modré :D
    Docela by mě zajímalo, bez čeho se neobejdeš ty ??? :)

    Můj mail: karolina.hrdlickova@gmail.com
    Přeju hezký zbytek dne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dekuju moc za komentar a je jasne ze se muzes zucastnit :) Jsem rada, ze se ti videa libi!!! :) Ja prave premyslim o nejakem peknem lacku, kterych bych si koupila, hodne se mi libi pastelove barvy, pak se tesim na slunicko, vsechno bude uz veselejsi:) A take na jarni oblecky, tesim se az nebudeme muset nosit tolik vrstev :)

      Vymazat
  24. Ahoj, na jaře vyvětrávám jarní oblečení a zimní zandavám do skříně:)Kozačky měním za pohodlné tenisky, beru jarní kabátek, procházím se po horách a užívám si zbytků sněhu.Nasazuji na tvář úsměv, pomáhám mamce s jarním úklidem a společně s malou sestrou čekám na zajíčka:)A samodzřejmně že čtu pravidelně tvůj blog, který mi úsměv na rtech ještě zvětší:)))
    baruhoudkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, to jsem rada, za pravidelnou ctenarku a dekuji moc za pochvalu:) Ja uz obmenila obleceni, ale zase napadl snih, tak jsem jeste vytahla svetriky:)

      Vymazat
  25. Na jar sú mojimi vernými spoločníkmi slnečné okuliare, kvetinovo-ovocný parfém, a samozrejme, pohyb, ktorým sa po dlhej zime opäť naštartujem k životu. :)
    Máš veľmi kreatívne videa, nech ti ten entuziazmus vydrží čo najdlhšie!

    Veronika Tóthová
    veronika.tothova127@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Pavlínko,nevedela som či vôbec mám dať komentár keď som zo Slovenska ale ako pozeránm nie som tu sama. Takže v jari by som sa neobišla bez make-up s uv filtrom, balzamu na pery a slnečných okuliaroch. Rada sa pozerám na tvoje videa a obľúbila som si Ťa lebo máš milé vystupovanie a takýchto milých ľudí mám veľmi rada. Nech sa Ťi darí. maria.galdun@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Na jaře se neobejdu bez slunečních brlí,antiperspirantu a mého oblíbeného svěžího sprcháče od Adidasu :) Niky

    OdpovědětVymazat