pátek 5. dubna 2013

Život v USA - Scrapbook část 2 (San Francisco, LA, Las Vegas, Grand Canyon, NYC...)


Ahoj,
dnes mám pro Vás druhou část slibovaného videa :) Snad se Vám bude líbit:)
Přeji krásný den :)
Kdo by neviděl první část, tak zde je odkaz:)  -
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cvjq4bZnBzw






9 komentářů:

  1. práve si mi dala úžasnú inšpiráciu pre priateľa. Ten bol tiež v Amerike, takže k narodeninám mu urobím niečo podobné :) určite to nebude čakať a uuuurčite bude nadšený :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc rada!!!! urcite se mu to bude libit:)!!!!

      Vymazat
  2. Nádhera :) taky chci co nejdříve jet pryč z ČR

    OdpovědětVymazat
  3. Konečne som si pozrela aj toto video (skôr sa mi nedalo, stále niečo :( ). Úplne super sa pozeralo :) Teším sa už na ďalšie. Inak zaujímalo by ma ako si to mala s oblečením, kozmetikou... teda myslím, či si sa tam vláčila s niekoľkými kuframi (to by bol môj prípad. nikto asi nemá na dovolenku, výlet... toľko kufrov, veci ako ja :D ) alebo čo? A chystáš sa ešte niekedy späť? Pekný dník :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj dekuju moc:) Jeste nevim,uvidim jak to vsechno bude:) Ale rozhodne me to laka:)! Kufru zpet jsem mela 2 a prirucni, tenkrat jsem jeste nebyla takovy blazen do kosmetiky, tak jsem tahla predevsim hadriky:)

    OdpovědětVymazat
  5. ZDRAVÍM VÁS , ZHLÉDL JSEM VAŠE VIDEO A VELMI MĚ ZAUJALO JAK MÁTE ZPRACOVANÉ FOTKY V ALBUMU, TO JSTE SI S TÍM MUSELA DÁT PRÁCI. TAKÉ SE LETOS CHYSTÁM DO USA PŘIBLIŽNĚ DO STEJNÝCH MĚST JAKO VY , JEŠTĚ BYCH TO ASI DOPLNIL FLORIDOU, CHTĚL JSEM SI TAM ZAHRÁT GOLF. JSTE VELMI POZITIVNÍ ČLOVĚK, UŽ JSEM SE DLOUHO S NĚKÝM TAKOVÝM NESETKAL, TEDY VIDĚL JSEM VÁS JEN NA VIDEU. PŘEJI VÁM ABY TENTO OPTIMIZMUS VYDRŽEL AŽ DO KONCE. SKODA ŽE JSEM TAK DALEKO, Z PLZNĚ, ŠEL BYCH SI ZACVIČIT NA VAŠI LEKCI DO PODĚBRAD :)OBČAS TAM ALE JEZDÍM ZAHRÁT SI GOLF . ZDRAVÍM VÁS JIRKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take moc zdravim:) Prace to byla, ale urcite se vyplatila a hlavne me to moc bavilo:)! Na Floride jsem byla take, Miami a Disneyworld, Universals - tam je to moc pekne:) Budu se snazit byt stale pozitivni, proc se preci mracit:) Zdravim moc do Plzne a dekuji za komentar, jsem vzdy rada, kdyz mi nekdo napise:) Preji krasnou dobrou noc ( nebo den, zalezi....;)

      Vymazat
  6. To album se mi moc líbí! To je klasické album, které sis dozdobila nebo jsou to jednotlivé stránky zvlášť nějak u sebe? :)

    OdpovědětVymazat